Hoppa till innehåll

Snickare sökes till nyproduktion av privatbostäder!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Letar du efter ett spännande jobb som snickare i Göteborg med onjed? Vi söker en arbetssam person med intresse för snickeri. Kom och bli en del av vårt team!

Om dig som person: Vi letar efter någon som brinner för snickeri och byggande med stark arbetsmoral. Du är noggrann, pålitlig och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Vi ser gärna att du har körkort. Yrkesbevis och erfarenhet är meriterande, men absolut viktigast är ditt yrkesintresse och din vilja att göra ett gott arbete.

Arbetsuppgifter: Som snickare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion av privatbostäder i storgöteborg. Bostäderna byggs från grunden med löst virke (ej modulbygge). Uppgifterna är varierande och inkluderar allt från grundläggande snickeri till mer avancerade byggprojekt.

Arbetstider: Du kommer att arbeta med oss under vanliga arbetsdagar mellan 7 och 16. Flexibilitet kan krävas vid behov, men vi strävar alltid efter att erbjuda en balanserad arbetsmiljö för våra anställda.

Tjänstens omfattning: Heltid.

Märk din ansökan med “SNI”


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se