Hoppa till innehåll

Kamet-Röbäcks AB söker en automations-elektriker

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Röbäcks Sweden blir Kamet Röbäcks, och vi ska bli fler!

Vi har nyligen slagit ihop oss med finska Steel Kamet och norska Tensor för att bli Nordens största producent av utrustning för Betongindustrin. Vill du vara med i början av vår resa och har du en fallenhet för automation, industri-el och gillar att vara där det händer i stället för på kontoret? Om ja så läs gärna vidare, vi kan vara en bra matchning!

Som Automationselektriker hos Röbäcks får du uppleva hela processen, från ax till limpa. Vi vill se att du är delaktig i allt från utveckling av våra befintliga system till installation ute hos våra kunder.

Vi bygger, renoverar och servar industrianläggningar året om runt om i Europa vilket innebär att varje dag är varierad och utmanande.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett tight, prestigelöst team där alla hjälps åt för att lösa våra och våra kunders behov inom el och styrsystem.

Resor inom Skandinavien förekommer ofta då vi föredrar att jobba nära inpå våra kunder. Detta innebär att du kommer att ha mycket kundkontakt och blir ett av våra ansikten utåt. Du kommer även att delta i och leda projekt, arbeta med dokumentation och support. Vi arbetar långsiktigt och vet att denna roll kommer att ta tid att komma in i till 100%.


Du har:

- 1+ års erfarenhet av elinstallation

- Goda kunskaper inom automation

- Erfarenhet av PLC-programmering

- B-körkort

- Goda språkkunskaper i Svenska och Engelska

Meriterade:

- Erfarenhet av mekanik, hydraulik och pneumatik

- Tidigare erfarenhet av tillverkningsindustri


Placeringsort för tjänsten är vår anläggning i Stöcksjö, Umeå samt resor främst inom Norden.

OM Kamet Röbäcks AB

Kamet Röbäcks konstruerar, tillverkar och marknadsför anläggningar och utrustning för hantering, transport, dosering, vägning och blandning av olika material. Utrustningen omfattar såväl mobila som stationära fabriker, anläggningar och kringutrustning inom segmenten Betong, Asfalt och Miljö. Våra fabriker för betongproduktion har levererats över en stor del av världen i mer än ett halvt sekel. Kamet Röbäcks har kontor i Sverige, Finland och Norge samt tillverkning i Sverige och Finland.

Skicka din ansökan till Erik Fahlgård på erik.fahlgard@kametrobacks.com

Märk din ansökan med ANSÖKAN AUTOMATION i rubriksfältet

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se